• Kontakt
PREHOD,d.o.o.
Smledniška cesta 64 a
4000 Kranj

T: +386 (0)4 281 03 00
F: +386 (0)4 281 03 04
E: prehod@prehod.si

 • Kje smo
 • KDO SMO
 • E-NOVICE
 • DELOVNI ČAS
  PRODAJNEGA SALONA
  PONEDELJEK ZAPRTO  
  TOREK 9:00-19:00  
  SREDA 9:00-19:00  
  ČETRTEK 9:00-19:00  
  PETEK 9:00-19:00  
  SOBOTA 9:00-13:00  
 • SVETOVANJE
  V PRODAJNEM SALONU
  torek DO petek
  od 15.00 do 19.00
  SOBOTA
  OD 9.00 DO 13.00
 • svetovanje
  PO DOGOVORU
  T: 040-623-352
  E: prehod@prehod.si
 • DELOVNI ČAS
  PISARNE PREHOD
  PONEDELJEK-PETEK
  od 9.00 do 16.00
 • POVEZAVE
  Vrtno pohištvo

  Lesene terase

  Eva Solo

  Talne obloge

  Ogledala

  Zaščita proti eroziji

  Golf Sodnik


Domov > Ogledala > Planeti > Index

OGLEDALA PLANETI

OGLEDALA PLANETI Človekova očaranost nad tem, da vidi v zrcalu svojo lastno podobo ali prostor, ki ga obdaja, je ostala neizčrpen vir navdihov za načrtovalce ambientov.

Vseskozi je bilo ogledalo v arhitekturi dekoracijski material. Odsevna površina je dobila prostor ne samo v interierju temveč tudi pri oblikovanju zunanje arhitekture in celo krajine. Fasade, ki bi zrcalile oblake, drevesa, reko, so postale vizija v prejšnjem stoletju, vendar je bilo najprej treba izdelati ogledalo, primerno za postavitev zunaj. Enosmerno ogledalo, stekleno folijo, so iznašli v petdesetih letih. Človekova očaranost nad tem, da vidi v zrcalu svojo lastno podobo ali prostor, ki ga obdaja, je ostala neizčrpen vir navdihov za načrtovalce ambientov. Seveda je vedno pomembnejše tudi vprašanje, kakšno naj bo ogledalo. Ogledala PLANETI so preprosta ogledala, ki nam polepšajo priljubljene kotičke v stanovanju.

Ogledalo sodi v vsak dom.
 

Zanimiva z mladostno igrivostjo napolnjena ogledala.
 

Ogledala Sonček, ogledala zsrebrnimi,zlatimi in barvnimi okvirji.
 

Ogledala nenavadnih oblik z kovinskimi in lesenimi okvirji
 

Ogledala nenavadnih oblik z kovinskimi in lesenimi okvirji
 

Ogledala nenavadnih oblik z kovinskimi in lesenimi okvirji
 

Ogledala z železnimi okvirji in pripadajočimi mizicami.
 


Kobilica

Vabilo
V predstavitvenem prostoru podjetja PREHOD si lahko ogledala ogledate in izbirate med neštetimi različicami zanimivih barv in oblik. Ogledala MODERN, ogledala CHIC, ogledala CHARM, ogledala CALM, ogledala CLASSIC in ogledala PLANETI s vam predstavljajo. Komode v zlati in srebrni barvi so neverjetno zanimive. Ogledala nam pomagajo nevtralizirati negativno energijo, ki prihaja v naš dom. Ogledala so zelo močno orodje feng šuija in delujejo na energetskem nivoju. Navadno visijo nad vhodom, da nevtralizirajo negativno energijo, ki vdira v naš dom od zunaj – morda od jeznega soseda, prometa na ulici, sosednje strehe, ki je oblikovana pod ostrim kotom itd. Ogledala na subtilnem nivoju povedo negativnim energijam, da naj se vrnejo tja, od koder so prišle.

Vabilo
Ob torkih, sredah in četrtkih potekajo v našem studiu svetovalni dnevi. Poleti lahko uživate ob odprtih kuriščih, primete palico za golf in se preskusite v kratki igri, hkrati pa opazujete tikovino na predstavitvenih terasah, kako ji narava dodaja sivi ten. Zvečer, ko prižgemo vrtne luči, vam pričaramo nočno podobo vrta. Pozimi vas povabimo, da z nami poklepetate ob kaminu ter se ogrejete ob čaju in piškotih.